Welke asfaltdaken komen in aanmerking voor belastingkrediet?

Dit belastingkrediet geldt voor ENERGY STAR-gecertificeerde metalen en asfaltdaken met gepigmenteerde coatings of koelkorrels die zijn ontworpen om warmtewinst te verminderen. Een officiële website van de Amerikaanse regering A. Over het algemeen komen traditionele dakbedekkingsmaterialen en structurele componenten niet in aanmerking voor het krediet. Echter, sommige dakpannen op zonne-energie en dakshingles op zonne-energie dienen als zonnecollectoren en vervullen ook de functie van traditionele dakbedekking, die zowel de functies van zonne-elektrische opwekking als structurele ondersteuning vervullen en dergelijke items kunnen in aanmerking komen voor het krediet.

Onderdelen zoals een dakdek of spanten die alleen een dakbedekking of structurele functie vervullen, komen niet in aanmerking voor het krediet. Houd er rekening mee dat in aanmerking komende eigendommen moeten voldoen aan de toepasselijke normen in de wet. Het krediet voor woningen voor energiebezit is niet restitueerbaar. Een niet-terugbetaalbaar belastingkrediet stelt belastingbetalers in staat hun belastingverplichting te verlagen tot nul, maar niet onder nul.

Een belastingkrediet voor dakbedekking is een krediet dat wordt gegeven aan huiseigenaren die een nieuw, energiezuiniger dak op hun huis installeren. De Verenigde Staten hebben een federaal belastingkrediet voor dakbedekking ingesteld, dat huiseigenaren aanmoedigt om opnieuw te daken met Energy Star-producten. Het belastingkredietprogramma was bedoeld om banen te creëren in de bouwsector, terwijl ook de elektriciteitskosten voor huiseigenaren worden verlaagd. Gebruik niet de gewone asfaltdakbedekking, maar gebruik die met koelkorrels en gepigmenteerde coatings.

Het gebruik van asfaltdaken komt u in aanmerking voor het belastingkrediet terwijl u andere maatregelen en kwalificaties in acht neemt. Het kan in een traditionele vorm of een moderne vorm zijn. Beide worden geaccepteerd voor het belastingkrediet. Dit belastingkrediet geldt voor ENERGY STAR-gecertificeerde metalen daken met gepigmenteerde coatings die zijn ontworpen om warmtewinst te verminderen.

Gecertificeerde dakproducten reflecteren meer zonnestralen, wat de temperatuur van het dakoppervlak tot 100F kan verlagen, waardoor de hoeveelheid warmte die naar uw huis wordt overgebracht, wordt verminderd. De wetten met betrekking tot belastingkredieten voor dakbedekking veranderen wel, dus het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de regels en voorschriften bij het overwegen van herdakbedekking en het aanvragen van een krediet. Als uw nieuwe dak echter zonnedakspanen of tegels gebruikt om stroom op te wekken, kunt u het belastingkrediet rechtstreeks toepassen. Het federale belastingkrediet kan worden geclaimd wanneer u een nieuw dak met zonnepanelen installeert, maar alleen de kosten in verband met het fotovoltaïsche systeem worden in aanmerking genomen voor de aftrek.

Om in aanmerking te komen voor dit energiebelastingkrediet, huiseigenaren moeten tegen december een relevant dak hebben geïnstalleerd. Als gevolg hiervan blijft dit type dak koeler dan gewone dakbedekking en vermindert het de hoeveelheid warmte die naar uw huis wordt overgedragen. Neem contact op met uw plaatselijke dakbedekkingsaannemer om te zien of uw metalen dak in aanmerking komt voor het energiebelastingkrediet. Een uitgebreide schrijftool voor dakspecificaties waarmee gebruikers snel nauwkeurige steile en lage hellingen dakbedekkingsspecificaties kunnen schrijven voor pakketten voor het indienen van taken.

Banen gecreëerd door programma's zoals herdakbedekking stellen werknemers met een lage opleiding, zoals bouwvakkers, ook in staat om werk te vinden in nieuwe industrieën door vaardigheden over te dragen naar groene technologie. Als je echt geïnteresseerd bent in het besparen van geld op verwarming en je wilt tegelijkertijd energiebelastingkredieten krijgen, dan moet je kijken naar het plaatsen van zonnepanelen op je dak. Dit vermindert de temperatuur van het dakoppervlak aanzienlijk, waardoor de hoeveelheid warmte in het huis wordt verlaagd. Aan de andere kant, als je een van deze daken zou kopen die sowieso een dakbedekkingsbelastingkrediet van de overheid aanbieden, waarom zou je dan niet het geld aannemen.

Ik weet niet of de energiebelastingkredieten voor zowel metalen als asfaltdaken hetzelfde zijn, maar de metalen dakbedekking is energiezuiniger.

Leave a Comment

Required fields are marked *