Wat zijn de beste asfaltdakshingles?

Malarkey heeft een solide reputatie bij consumenten en aannemers als een van de beste dakshingles op de markt. Ze maken een reeks gordelroos, van 3-tab tot designer gordelroos die in de meeste prijsklassen passen. De meeste merken hebben voldoende verpakking, maar IKO Cambridge, IKO Dynasty en TAMKO Heritage ontbraken aan kwaliteit. Roofing Insights ontdekte dat geen van de gordelroos die ze testten grof ondergewicht bleek te zijn, maar dat het ideale gewicht voor een shingle het best werd geïllustreerd door Atlas Pinnacle, BP Vanguard, CertainTeed Landmark, Malarkey Vista, PABCO Premier, en zowel de IKO Cambridge- als IKO-dynastie.

Omgekeerd scoorden TAMKO Heritage en PABCO Premier allebei een 2 voor hun teleurstellende spijkerzones. Dit jaar verloor PABCO Premier tijdens de test 6 gram korrels, waardoor ze een beoordeling van één ster kregen. Ook onderschrijft Roofing Insights elke shingle op deze lijst volledig, behalve PABCO Premier en TAMKO Heritage, twee gordelroos die nog steeds moeten verbeteren en stijgen tot het niveau van hun concurrentie. Geweldige recensie, ik heb de informatie gebruikt om een aannemer te selecteren voor een nieuwe dakbedekking op een van mijn eigendommen.

Ik wist dat het bedrijf een goede reputatie had, maar was niet zeker van hun productkeuze. Glasvezel dakshingles - Glasvezel gordelroos is goedkoper dan organische gordelroos. Deze zijn gemaakt van glasvezel of plastic vezels die zijn gegoten in de vorm van een shingle. Koperen dakbedekking is een van de meest duurzame, duurzame dakbedekkingen die u tegenwoordig op de markt kunt vinden, naast klei, beton en leisteen tegels.

Dat gezegd hebbende, het kan een duur daktype zijn, omdat het materiaal zelf zo waardevol is. Malarkey Shingles zijn de beste dakshingles, volgens aannemers online en een dwarsdoorsnede van autoriteiten over dit onderwerp. Ze bieden 3-tab, architecturale en luxe asfaltshingles, maar hebben niet alle stijl- en kleuropties die CertainTeed heeft. Hoewel ze niet zoveel asfaltshingle-stijlopties hebben als de andere merken die hier worden vermeld, bieden ze iets unieks met hun stalen shingle-lijn genaamd MetalWorks.

Na uren besteed te hebben aan het grondig evalueren van elk merk gordelroos, heeft Roofing Insights ontdekt dat zowel de Atlas Pinnacle als de IKO Dynasty de hoogste scores hebben behaald (zie onderstaande grafiek). Sommige dakdekkers veroordelen trektests en beweren dat ze de werkelijke effecten van hagelstormen of windstormen niet goed simuleren, maar andere dakaannemers ondersteunen de trektest. Zowel duurzaam als mooi, deze lijn gordelroos is ontworpen om meer zonnestralen te reflecteren, waardoor uw dak koeler blijft en langer meegaat. Misschien verrassend genoeg, hoewel huiseigenaren altijd online een dakbedekkingsbedrijf kunnen beoordelen, maken maar weinig fabrikanten het mogelijk om publiekelijk te worden beoordeeld op platforms zoals Facebook en Google.

Dit premium asfaltdaktype gaat 25-30 jaar mee en je kunt verwachten dat ze de duurste asfaltshingle zijn. Een opmerking over Shingle Pricing Terwijl thuiscentra dakbedekking per bundel prijzen, zullen de vierkante beelden die een bundel bedekt per lijn verschillen. Een metalen dak met staande naad is een type dak met verhoogde naden of verticale poten die boven het vlakke gedeelte van het metalen paneel zijn opgeheven. CR richt zich uitsluitend op dakspanen van asfaltdaken, omdat ze verreweg de meest voorkomende keuze zijn voor daken.

Het dakbedekkingsmateriaal dat u kiest voor uw vervanging heeft een aanzienlijke impact op het hele dakbedekkingsproject. Dit beschrijft het gebied op de dakspanen waar dakdekkers de spijkers moeten plaatsen die de dakspanen aan het dak bevestigen. Het metalen paneel kan via een clip aan uw dakdek worden bevestigd, of het kan direct aan het ducking-materiaal worden bevestigd met een bevestigingsflens onder de verticale poot. GAF valt op in residentiële dakbedekking omdat ze tegenwoordig een van de meest populaire asfaltkiezellijnen in Amerika hebben, Timberline Roofing Shingles.

Net als CertainTeed moet de lokale dakaannemer die u inhuurt gecertificeerd zijn om u een verbeterde garantie te kunnen bieden. Ze recyclen en hergebruiken asfalt en andere niet-duurzame materialen en bieden ook opties voor dakbedekking op zonne-energie en groene dakbedekking. .

Leave a Comment

Required fields are marked *