Kun je asbestgordelroos bedekken?

Siding shingles zijn niet-brokkelig omdat de asbestvezels op hun plaats worden gehouden door een cementbindmiddel in de gordelroos. Maar het beschadigen van de gordelroos kan een deel van de vezels vrijmaken. Dus, of de gordelroos nu moet worden overzijdig of verwijderd, de gebruikte methoden moeten voorkomen dat de gordelroos breekt, snijdt of schuren. Begin met het sturen van een monster van de gevelbeplating naar een door de EPA goedgekeurd laboratorium om te testen om er zeker van te zijn dat de gevelbeplating daadwerkelijk asbest bevat.

U moet de verwarmings- en circulatiesystemen in de huizen met asbestgevelbeplating uitschakelen omdat ze het asbest in de lucht kunnen gooien. Maar de trend voor het gebruik van asbestgevelbeplating was in het begin van de jaren 80 verzwakt toen mensen begrepen dat het gevaarlijk was omdat het inademen van poederachtige stoffen longkanker kan veroorzaken omdat het een soortgelijk soort product bevat, maar in formidabele vorm. Reinig de natte vodden met een watersproeier en plaats de asbestafvalwegwerpzakken op de in- en uitgangsplaatsen. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een asbestonderzoek onder het dakterras uit te voeren door een geaccrediteerde asbestinspecteur voordat met dakbedekkingsactiviteiten wordt begonnen.

De voorschriften van de Environmental Protection Agency die de verwijdering en verwijdering van asbest regelen, zijn de nationale emissienormen voor gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen. Mijn broer en zijn vrouw zullen een oud huis sluiten dat ze willen controleren op asbest voor gemoedsrust. Neem voor meer informatie over asbestidentificatie- en controleactiviteiten contact op met de asbestcoördinator in het EPA Regional Office voor uw regio, of uw staats- of lokale gezondheidsafdeling. Vooral als het asbesttype is; het kan schadelijk zijn voor de gezondheid en moet bijna worden verwijderd omdat feiten en cijfers vertellen dat het sommige soorten kanker kan veroorzaken.

Het gebruik van de spray maakt de taak gemakkelijk en snel, omdat het het schilferproces van asbeststukken in de verfcontainer en de borstel voorkomt. Tenzij de asbestgevelbeplating wordt verstoord, vormt het geen significant gezondheidsrisico en hoeft het niet te worden verwijderd. Als je oude asbestgevelbeplating hebt en het is in goede staat, dan hoef je echt heel weinig te doen. Houd er rekening mee dat het afscheuren en vervangen van dakbedekkingsmaterialen asbest met brandwerend spuiten van het dak en de balken van het gebouw kan verwijderen.

Leave a Comment

Required fields are marked *