Asbestgordelroos vervangen?

Hoe asbestgevelbeplating te repareren (OPGELOST), zorg ervoor dat u over de juiste gereedschappen en veiligheidsuitrusting beschikt. Reinig het gebied en verwijder vuil. Verf de vervangende gordelroos die bij elkaar past. Gooi de afgedankte asbestgordelroos veilig weg.

Het is niet redelijk om de meeste daken of gevelbeplating te repareren die aanzienlijke verslechtering of schade hebben geleden. Door gewoon onderhoud te proberen, zoals het repareren of vervangen van individuele tegels of dakspanen, om het algehele dak of gevelbeplating te behouden, kan asbeststof ontstaan. Het verwijderen van gebroken gordelroos of porties en het spijkeren in nieuw materiaal zal het bestaande asbest verstoren. Bovendien is het onmogelijk om gordelroos te verkrijgen die exact overeenkomen met de originelen, omdat ze illegaal zijn om te verkopen en het maken van op maat gemaakte replica's kostbaar kan zijn.

Naarmate uw dak of gevelbekleding verslechtert, kunnen beschadigde tegels leiden tot waterinfiltratie, rot, schimmel en structurele schade aan uw huis. Vervanging van dak of gevelbeplating is logischer dan het proberen van reparaties in de meeste situaties met asbestshingles of vezelcementgevelbeplating. Je zou kunnen denken dat asbestcement gevelbeplating moet worden verwijderd, maar in feite kan verwijdering niet nodig zijn. Asbestgevelbeplating hoeft nooit te worden verwijderd, simpelweg omdat het asbest is.

Zolang de gevelbeplating intact blijft, kan deze op zijn plaats blijven, waar het onschadelijk blijft. Asbest is eigenlijk alleen een probleem wanneer het wordt verstoord op een manier die de asbestvezels vrijmaakt om door de lucht of in de bodem of watervoorziening te reizen. In feite kunt u mogelijk nieuwe gevelbeplating bovenop de asbestcementgevelbeplating installeren zonder deze helemaal te verwijderen. Dit is vaak de aanpak die wordt gebruikt door vervangende bedrijven op te ruimen die nieuwe vinylbeplating of andere geschikte materialen direct boven asbest geïmpregneerde gevelbeplating kunnen installeren, waardoor deze veilig wordt afgedicht en beperkt.

Bij het verwijderen van asbestshingles moet uw aannemer elke dakspanen voorzichtig stuk voor stuk loswrikken in plaats van volledige panelen te verwijderen om onnodig gezondheidsrisico te voorkomen. Controleer in dit geval zijn ervaring met het omgaan met asbestbevattende materialen en bespreek de preventieve maatregelen die hij van plan is te nemen. Het proces van het verwijderen van asbestshingles van uw dak of gevelbeplating zal de materialen verstoren en een gevaarlijke omgeving creëren. Chrysotile is verantwoordelijk voor 95 procent van het asbest dat wordt gebruikt in gebouwen in de Verenigde Staten.

Dit kan gunstig voor u zijn als er een klein gebied met gordelroos is of kan uitgroeien tot een uitgebreid project voor woningen ingesloten in asbest. Het is erg moeilijk om individuele gebroken asbestcementmuurgordelroos te verwijderen, maar voorzichtig werken kan worden gedaan. Vergunningen zijn nodig voor het verwijderen van asbestbevattende bouwmaterialen, vaak met milieuagentschappen naast gewone stads- en lokale bouwafdelingen. Verwijdering kan echter nodig zijn bij het verbouwen of het aanbrengen van grote wijzigingen in uw huis die asbestmateriaal verstoren.

Dit kan worden gedaan door simpelweg het nieuwe gevelbeplating materiaal te installeren, zoals vinyl lap gevelbeplating over de oude gevelbeplating, een taak die moet worden uitgevoerd door een installatieteam dat bekend is met het werken rond asbest. Als u asbestgevelbeplating wilt verwijderen met behulp van een bedrijf, zal het duur zijn omdat dat ene woord asbest de regels drastisch verandert. Deze regel stelt dat 160 vierkante meter gereguleerd asbestbevattend materiaal wordt gemaakt voor elke 5580 vierkante voet opgebouwd dakbedekkingsmateriaal dat wordt gesneden door een roterende messnijder. Het kan worden geïnstalleerd over schuimomhulling, maar nagels moeten korter zijn dan 2 inch dik om te voorkomen dat ze het asbest eronder binnendringen.

Met asbest beladen puin wordt meestal behandeld door recyclingbedrijven die de materialen door middel van warmtebehandelingsmaterialen omzetten in veilig keramiek of aggregaten die worden gebruikt in de wegenbouw.

Leave a Comment

Required fields are marked *