Hoe vervang je een asbestshingle?

Hoe asbestgevelbeplating te repareren (OPGELOST), zorg ervoor dat u over de juiste gereedschappen en veiligheidsuitrusting beschikt. Reinig het gebied en verwijder vuil. Verf de vervangende gordelroos die bij elkaar past. Gooi de afgedankte asbestgordelroos veilig weg.

Je zou kunnen denken dat asbestcement gevelbeplating moet worden verwijderd, maar in feite kan verwijdering niet nodig zijn. Asbestgevelbeplating hoeft nooit te worden verwijderd, simpelweg omdat het asbest is. Zolang de gevelbeplating intact blijft, kan deze op zijn plaats blijven, waar het onschadelijk blijft. Asbest is eigenlijk alleen een probleem wanneer het wordt verstoord op een manier die de asbestvezels vrijmaakt om door de lucht of in de bodem of watervoorziening te reizen.

In feite kunt u mogelijk nieuwe gevelbeplating bovenop de asbestcementgevelbeplating installeren zonder deze helemaal te verwijderen. Dit is vaak de aanpak die wordt gebruikt door vervangende bedrijven op te ruimen die nieuwe vinylbeplating of andere geschikte materialen direct boven asbest geïmpregneerde gevelbeplating kunnen installeren, waardoor deze veilig wordt afgedicht en beperkt. Uw stad en provincie kunnen verschillende regels hebben, maar meestal zijn er geen vereisten met betrekking tot het verwijderen van asbest uit uw huis. Regelgevers geven alleen om de juiste verwijdering van het asbest.

De meeste afvalcontainerbedrijven staan asbest niet toe in reguliere afvalcontainers. Als u een speciale container gaat huren alleen voor asbest, zorg er dan voor dat de transporteur helemaal eerlijk tegen u is, en u niet alleen vertelt dat het een asbestvriendelijke container is. Als ze op de stortplaats worden betrapt terwijl ze asbest onjuist verwijderen, kan de aansprakelijkheid bij u reiken. Helaas is een indicatie dat de asbestcontainer legaal kan zijn dat deze meerdere keren meer zal kosten dan een gewone container.

U wilt ook eerst de kosten betalen om op asbest te testen om er zeker van te zijn dat u weet waar u mee te maken hebt. De nagelextractor gemaakt door Jefferson Tools (links weergegeven) kan ook werken, op voorwaarde dat u niet rechtstreeks tegen de cementasbestshingle wrikt, OF u nieuwsgierig bent alleen tegen een gevelbeplating die al beschadigd is en zal worden vervangen. De meeste gevelbeplating installatie vereist boren door het bestaande substraat, wat asbestvezels kan verstoren en gezondheidsrisico's kan veroorzaken. Deze producten zijn verkrijgbaar in winkels (vermeld in het telefoonboek onder Veiligheidsuitrusting en Kleding) die gespecialiseerd zijn in asbestmaterialen en veiligheidsartikelen.

Het asbest in gordelroos, gevelbeplating en andere huishoudelijke producten is „ingekapseld, dat wil zeggen omgeven door een coating van iets anders waardoor het niet in de lucht terechtkomt. Deze regel stelt dat 160 vierkante meter gereguleerd asbestbevattend materiaal wordt gemaakt voor elke 5580 vierkante voet opgebouwd dakbedekkingsmateriaal dat wordt gesneden door een roterende messnijder. Naast algemene asbestaannemers, kunt u een dakbedekking-, vloer- of sanitairaannemer selecteren die is opgeleid om asbest te hanteren wanneer het nodig is om dakbedekking, vloeren, gevelbeplating of asbestcementpijp die deel uitmaakt van een watersysteem te verwijderen en te vervangen. Houd er rekening mee dat de OSHA Asbest Construction Standard, 29 CFR 1926,1 101, vereist dat elke persoon die betrokken is bij het verwijderen van asbestbevattende dakbedekkingsproducten asbesttraining volgt.

Helaas, hoewel asbestproducten voor thuis duurzaam en duurzaam zijn, moet alles uiteindelijk worden vervangen. Direct boren in asbest om nieuwe gevelbeplating te installeren, verstoort het materiaal en veroorzaakt een gezondheidsrisico. Houd er rekening mee dat het afscheuren en vervangen van dakbedekkingsmaterialen asbest met brandwerend spuiten van het dak en de balken van het gebouw kan verwijderen. Met asbest beladen puin wordt meestal behandeld door recyclingbedrijven die de materialen door middel van warmtebehandelingsmaterialen omzetten in veilig keramiek of aggregaten die worden gebruikt in de wegenbouw.

Leave a Comment

Required fields are marked *