Wie is BBD

BBD Bouwmanagement is de spil van uw bouwproject. Wij zorgen ervoor, dat u de meest optimale bouwbegeleiding krijgt met een resultaat waarmee u voor de dag kunt komen. Zowel financieel als kwalitatief. Dat is in het kort gezegd onze belangrijkste taak.

Lees meer over de rol van BBD Bouwmanagement.

Plezierige bouwbegeleiding

Onze ambitie is dat ieder project binnen budget gebouwd wordt, met de beloofde kwaliteit en binnen de afgesproken termijn. Terwijl u droomt van een bijzonder kantoor, een innovatief zorgcomplex of gewoon een hele fijne woonplek, bepalen wij de meest kostenefficiënte route voor u, met behoud van kwaliteit.

Door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgedaan met een breed scala aan opdrachtgevers en soorten projecten. Niet alleen werken wij voor bedrijven en particulieren, maar ook de overheid is een belangrijke opdrachtgever voor ons. Samen met door ons zorgvuldig geselecteerde partners maken we van uw bouwproject een plezierig traject.

Lees meer over de toegevoegde waarde van BBD Bouwmanagement

Flexibele inzet bouwmanagers

Het bouwtraject is voor ons breed. Onze vakkundige en goed opgeleide bouwprofessionals kunnen u begeleiden van de initiatiefase tot en met het daadwerkelijk realiseren of zelfs de nazorg. Wilt u dat wij met u meekijken bij het selecteren van de juiste architect of aannemer? Geen probleem. Wij zijn uw verlengstuk, adviseur of bouwmanager gedurende het totale bouwproces of slechts een deel daarvan. Net wat u wilt.

Lees meer over de verschillende bouwfases.

BBD staat voor

Vakkundig
Kostenbesparend
Goede communicatie

Wij werken onder andere voor

BBD BOUWMANAGEMENT BV

Doesburgstraat 11 – 7575 EN Oldenzaal
Telefoon +31 (0)541 55 49 60
E-mail info@bbd-bouwmanagement.nl

Voeg toe aan uw adresboek >

Route naar BBD Bouwmanagement in Oldenzaal >