• Euroma_BBD2

Nieuwbouw Euroma

Euroma verhuist medio 2019 van Wapenveld naar Zwolle. Op dat moment is de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor op het bedrijventerrein Hessenpoort gereed. Het moderne kantoor, aangevuld met een volledig geautomatiseerd magazijn en geavanceerde productieplant, vormt de thuisbasis voor de 220 medewerkers van de kruiden- en specerijenproducent.

De rol van BBD Bouwmanagement

Euroma is de afgelopen tien jaar enorm gegroeid, en nog steeds groeit de producent enorm. Samen met architect Bessels is de afgelopen periode hard gewerkt aan het ontwerp, zodat deze groeispurten goed opgevangen kunnen worden. Daarnaast hebben we samen met de opdrachtgever keuzes gemaakt die bij moeten dragen aan een goed bouwproces. Als procesmanager brengen we voor alle fasen de randvoorwaarden in kaart en leggen we de contracten vast. Een goede voorbereiding in de intiatiefase biedt een goede basis voor de uitvoering. Onze rol zal daarin die van directievoering zijn en de bewaker van het totale proces.

Inzetten op BREEAM Excellent

In totaal gaat de bouw- en testfase zo’n vijftien maanden in beslag nemen. Het gaat daarbij om de nieuwbouw van een 29 meter hoog kantoorgebouw, een geavanceerd magazijn en de productiehal voor specerijen en kruiden. Euroma heeft voor realisatie op Hessenpoort gekozen vanwege de ligging, de juiste milieucategorie, de mogelijkheid voor toekomstige uitbreiding en de bereikbaarheid voor de medewerkers. Daarnaast hecht het bedrijf grote waarde aan duurzaamheid. Daarom zetten we ons optimaal in om te bouwen volgens de BREEAM Excellent-certificering.

Euroma in de media

De Stentor: Euroma maakt reuzenstap met verhuizing van Wapenveld naar Zwolle

Facts & figures

Opdrachtgever: Koninklijke Euroma BV
Jaar: 2017 – 2019
Opdracht: Totale proces: van initiatiefase, realisatie tot nazorg.

BBD staat voor

Vakkundig
Kostenbesparend
Goede communicatie

Wij werken onder andere voor

BBD BOUWMANAGEMENT BV

Doesburgstraat 11 – 7575 EN Oldenzaal
Telefoon +31 (0)541 55 49 60
E-mail info@bbd-bouwmanagement.nl

Voeg toe aan uw adresboek >

Route naar BBD Bouwmanagement in Oldenzaal >