Nieuwsbericht

Oplevering Gezondheidsplein Denekamp

Half oktober was het zover! Na een klein jaar bouwen en verbouwen is de oplevering van het nieuwe 2.500 m2 tellende gezondheidscentrum in Denekamp een feit.

In dit medisch centrum zijn diverse zorgaanbieders onder één dak gevestigd. Meerdere partijen uit de zorgsector hebben onder supervisie van BBD Bouwmanagement
vanaf de planvorming samengewerkt om zo te komen tot dit gerealiseerde concept van alles-onder-één-dak. Het voormalige bankgebouw in het centrum van Denekamp is na de ingrijpende verbouwing in gebruik genomen door maar liefst 16 gebruikers, waaronder meerdere huisartsenpraktijken, apotheek, fysiotherapiepraktijk, prikpost, audicien, podotherapiepraktijk etc.

Dit project hebben we, op basis van ontwerp van Advance Projectadviseurs, van initiatiefase tot en met de oplevering, kunnen realiseren binnen de planning. Nauwe samenwerking met alle betrokken partijen was hierbij van groot belang, waarbij wij zorgden voor een juiste afstemming. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat dit deel van het centrum in Denekamp is gerevitaliseerd en dat de inwoners van Denekamp de beschikking hebben gekregen over een eigentijds gezondheidsplein met de modernste faciliteiten.

oktober 2018

Wij werken onder andere voor

BBD BOUWMANAGEMENT BV

Doesburgstraat 11 – 7575 EN Oldenzaal
Telefoon +31 (0)541 55 49 60
E-mail info@bbd-bouwmanagement.nl

Voeg toe aan uw adresboek >

Route naar BBD Bouwmanagement in Oldenzaal >