Nieuwsbericht

Officieel alles onder 1 dak

Vanaf 14 december 2018 is het dan echt officieel: Denekamp heeft op gezondheidsgebied alles onder 1 dak. Onder het genot van een hapje en een drankje is het Gezondheidsplein middenin Denekamp officieel geopend. In het gebouw zijn 16 gebruikers gevestigd waaronder 2 huisartsen, een apotheker, logopedist, laboratorium, verloskundige, oogartsen, psychologen etc.  Hiermee zijn de inwoners van Denekamp snel én op 1 plek geholpen op medisch gebied en kan men stellen dat dit centrum een meerwaarde gaat opleveren voor Denekamp en omgeving.

Rol BBD Bouwmanagement

Bij de ingrijpende verbouwing van het voormalig bankgebouw van de Rabobank heeft BBD Bouwmanagement B.V. de complete bouwbegeleiding verzorgd in nauwe samenwerking met de architect. Van initiatiefase tot en met de oplevering vervulden we de rol van directievoerende partij, waarbij de financiën en een strakke tijdslijn niet uit het oog werden verloren.

BBD Bouwmanagement feliciteert de diverse zorgaanbieders met dit heuglijke feit en wenst de gebruikers veel succes toe in dit eigentijdse gezondheidsplein. Verder uiteraard onze dank aan alle bouwpartners voor de hartelijke samenwerking.

In de media: Gezondheidsplein Denekamp

December 2018

Wij werken onder andere voor

BBD BOUWMANAGEMENT BV

Doesburgstraat 11 – 7575 EN Oldenzaal
Telefoon +31 (0)541 55 49 60
E-mail info@bbd-bouwmanagement.nl

Voeg toe aan uw adresboek >

Route naar BBD Bouwmanagement in Oldenzaal >