Nieuwsbericht

Belangrijke speler op het schaakbord

Op het Zwolse bedrijventerrein Hessenpoort ligt de nieuwbouw van Euroma, producent van kruiden en specerijen, goed op koers.

Het hoofdkantoor van Euroma, producent van kruiden en specerijen, bevindt zich nu nog in Wapenveld, maar verhuist in 2019 naar Zwolle. Daar bouwt Euroma momenteel een state-of-the-art fabriek en innovatiecentrum. Het belooft de meest moderne en duurzame fabriek van Europa te worden op het gebied van stoombehandelen, malen, mengen en verpakken van kruiden en specerijen. Hierbij gaat het om een fabriek van maar liefst 26.000m2, waarvan 1.900m2 kantoorruimte. Koninklijke Euroma is de afgelopen jaren enorm gegroeid en is, met de overname van Intertaste, de nummer 1 speler op de Nederlandse markt van kruiden en specerijen en versterkt hiermee de positie op de Europese Markt.

Voor dit nieuwbouwproject verzorgt BBD Bouwmanagement de directievoering en de procesbewaking en zien we erop toe dat er wordt gebouwd volgens de BREEAM Excellent-certificering. Duurzaamheid speelt een grote rol in de bouw van de nieuwe fabriek en evenals Euroma hecht ook BBD Bouwmanagement hier grote waarde aan.

De uitdaging die er ligt bij dit complexe nieuwbouwproject, bestaat daarnaast uit het feit dat specifieke deskundigheden bij elkaar gebracht dienen te worden, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Onze expertise bij dit soort projectbegeleiding kunnen we dan ook maximaal verlenen. In de decembereditie van Bouwen in het Oosten is een boeiend artikel gewijd over onze samenwerking met en de nieuwbouw van Euroma.

Lees het hele artikel hier: BBD belangrijke speler op het schaakbord

December 2018

Wij werken onder andere voor

BBD BOUWMANAGEMENT BV

Doesburgstraat 11 – 7575 EN Oldenzaal
Telefoon +31 (0)541 55 49 60
E-mail info@bbd-bouwmanagement.nl

Voeg toe aan uw adresboek >

Route naar BBD Bouwmanagement in Oldenzaal >