Woning Denekamp

Woonhuis Denekamp

Aan de invalsweg vanuit Oldenzaal kunnen dagelijks vele inwoners en bezoekers van het dorp niet om de onder architectuur gebouwde woning heen. Een mooi project waar BBD Bouwmanagement op diverse momenten in het traject heeft kunnen ontzorgen.

 

Wat hebben we gedaan?

Voor particulieren kan BBD Bouwmanagement vaak meer betekenen dan mensen in eerste instantie denken. Ook voor deze opdrachtgever hebben wij ons ingezet om de prijs en kwaliteit van de bouw zo optimaal mogelijk te krijgen. We hebben eerst alles goed op papier gezet. Wat vragen we nou precies van een aannemer? Vervolgens hebben wij de markt benaderd. We hebben daarbij gezocht naar aannemers die het bijzondere architecturale ontwerp van Leferink Architecten goed kon uitvoeren tegen een scherpe prijs. Vervolgens hebben wij de contracten met de aannemer opgesteld. Door tot in detail goede afspraken te maken, minimaliseer je het meer- en minderwerk tijdens de bouw. Tot slot fungeerden we tijdens de bouw als vraagbaak voor zowel opdrachtgever als aannemer door als directievoerder en toezichthouder op de bouw aanwezig te zijn en leverden we nazorg bij onder meer de opleverpunten. Daardoor kon opdrachtgever zich ongestoord richten op haar dagelijkse werk.

 

Bijzonder

Elk bouwproject is uniek en dat maakt het bij voorbaat interessant. Bij deze woning vonden we vooral de bijzondere architectuur en de perfect uitgevoerde bouwwerkzaamheden interessant. Werkelijk alles klopt aan deze woning, tot in detail. Ook gedurende de uitvoering hebben we weinig moeten ‘repareren’, vanwege een uitstekende gezamenlijke voorbereiding. De opdrachtgever heeft daardoor met plezier ’s avonds en in het weekend over de bouw kunnen lopen, terwijl ze overdag geen stress op het werk hadden over de voortgang. Het is een resultaat waar we blij mee zijn: tevreden klanten en een bijzonder pand op een zichtlocatie in Denekamp.

 

Facts & figures

Opdrachtgever: Familie Alink uit Denekamp

Jaar: 2014

Opdracht: Marktbenadering, contractvorming, directievoering & toezicht en nazorg.

BBD staat voor

Vakkundig
Kostenbesparend
Goede communicatie

Wij werken onder andere voor

BBD BOUWMANAGEMENT BV

Doesburgstraat 11 – 7575 EN Oldenzaal
Telefoon +31 (0)541 55 49 60
E-mail info@bbd-bouwmanagement.nl

Voeg toe aan uw adresboek >

Route naar BBD Bouwmanagement in Oldenzaal >