Trioliet Oldenzaal

Nieuwbouw Trioliet

Een nieuwe bedrijfshal met magazijn en kantoren, dat was de bouwopdracht die Trioliet uit Oldenzaal uitzette in de markt. Voor BBD Bouwmanagement een mooie klus om te doen, want hierin konden we ons totale dienstenpakket inzetten. En dat is natuurlijk wat we het liefste doen: het managen van initiatiefase tot aan de nazorg.

Wat hebben we gedaan?

Het bedrijfsproces van Trioliet stond centraal gedurende onze opdracht. Samen met het bedrijf en het projectteam zijn we gaan kijken naar de meest optimale bouwsituatie, of het nu ging om het ontwerp of de dagelijkse bouwwerkzaamheden. Onze kennis van techniek en onze managementkwaliteiten konden we hierbij goed benutten.

Uitdagingen

De beste uitgangspositie om te starten met de bouwwerkzaamheden is te komen tot een integraal plan dat door iedereen gedragen wordt. Daar hebben wij ons dan ook volop voor ingezet. Met het projectteam zijn we eerst gaan kijken hoe het bedrijfsproces uitgebreid werd. Vervolgens hebben we rondom dit vernieuwde proces een ontwerp gemaakt. Het ontwerp en het bouwproces moesten dus ondersteunend zijn aan het bedrijfsproces. Een mooie uitdaging, waarbij we knelpunten inzichtelijk hebben gemaakt en goede oplossingen bedacht.

Extra bijzonder

Trioliet heeft ervoor gekozen om te investeren in een perfecte afwerking. Dat komen we niet elke dag tegen, zeker niet bij bedrijfshallen. Trioliet vond bijvoorbeeld goed daglicht en duurzaamheid erg belangrijk en zette de belangen van zijn mensen voorop. Deze keuze resulteerde in een uitstraling van bedrijfshal en kantoorruimtes die passen bij de klanten die ze bedienen.

Facts & figures

Opdrachtgever: Trioliet uit Oldenzaal

Jaar: 2014

Opdracht: Totale bouwproces van initiatiefase tot aan nazorg

Oppervlakte: 7.000m2 productiehallen met magazijn en kantoorruimtes

BBD staat voor

Vakkundig
Kostenbesparend
Goede communicatie

Wij werken onder andere voor

BBD BOUWMANAGEMENT BV

Doesburgstraat 11 – 7575 EN Oldenzaal
Telefoon +31 (0)541 55 49 60
E-mail info@bbd-bouwmanagement.nl

Voeg toe aan uw adresboek >

Route naar BBD Bouwmanagement in Oldenzaal >