BBD voor particulieren

Het bouwen van uw droomhuis doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. En hoewel het een grote investering is, loont het zich vaak toch om een bouwmanager mee te laten kijken. Wij kunnen voor u beoordelen of u de juiste woning krijgt voor de prijs die u betaalt. Worden de juiste materialen toegepast? Kloppen de bouwkundige constructies? De bouwbegeleiders van BBD Bouwmanagement letten op de kwaliteit van de bouw, maar bewaken ook de planning en sturen de aannemer aan.

Lees meer over de werkwijze van BBD Bouwmanagement

Wat levert BBD Bouwmanagement u op?

Wanneer u niet in de bouw werkt, zijn alle aspecten rondom het verbouwen of nieuw bouwen van een woning waarschijnlijk nieuw voor u. U heeft geen idee waar u allemaal aan moet denken. Daarnaast zien wij vaak dat niet het gehele kostenplaatje inzichtelijk is. De totale stichtingskosten komen vaak hoger uit dan u had begroot. Want: had u die vergunning wel meegeteld? En die verplichte keuring die u niet had verwacht? Voordat u naar een architect gaat, adviseren wij u graag over de aanpak van uw bouwproject. Daarin bespreken we:

  • verschillende opties binnen uw budget;
  • kwaliteit van de materialen;
  • totale stichtingskosten;
  • selectie van de juiste aannemer.

In deze fase kunt u veel geld besparen, zeker ook omdat we kennis hebben van de markt. We weten wie financieel sterk is, wie past binnen het gewenste profiel en wie aantrekkelijke bouwprijzen hanteert.

 

Wilt u weten wat BBD Bouwmanagement voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

BBD staat voor

Vakkundig
Kostenbesparend
Goede communicatie

Wij werken onder andere voor

BBD BOUWMANAGEMENT BV

Doesburgstraat 11 – 7575 EN Oldenzaal
Telefoon +31 (0)541 55 49 60
E-mail info@bbd-bouwmanagement.nl

Voeg toe aan uw adresboek >

Route naar BBD Bouwmanagement in Oldenzaal >